Nocicept


Nocicept Ürünleri
   Yıllar geçtikçe bakımına çok daha dikkat etmemiz gereken cildimiz için cildimizi düşünen, cilt dostu ürünler kullanmamız oldukça önemlidir. Çünkü cildimizde oluşan her türlü batma, kaşıntı, döküntü, egzama vb. türde rahatsızlık hem cildimize zarar vermekte hem de bizi rahatsız etmektedir. İşte bu tarz sıkıntılara karşı her bakım ürünü cevap vermemek ile birlikte sorunları daha da arttırabilmektedir. Nocicept, 2002 yılında başlayan teorik çalışmaların ışığında, 2011 yılında “mineral içerikli ilaç ve dermokozmetik üretimi” projesi ile NS – 1 kodlu molekül ile dermokozmetik ürün geliştirme ve üretme çalışmalarına başlanmıştır. 2011 yılının ilerleyen dönemlerinde TÜBİTAK desteğiyle marka tescili yaptırılmıştır. Daha sonra ürünler Sağlık Bakanlığı tarafından onaylanmış ve uluslar arası geçerliliği olan GMP belgeli laboratuar ve tesislerde üretime geçmiştir.

    Nocicept ürünleri cildinize ihtiyacı olan bakımı sağlarken aynı zamanda da tedavi edilmesi gereken egzama, terleme, kaşıntı gibi rahatsızlıklara da iyi gelmektedir. Nocicept vücut kremi; tüm cilt tiplerine uygun olan ürün aynı zamanda nemlendirilmesi zor olan kuru ciltler içinde uygundur. Cilde ihtiyacı olan nemi sağlarken, kurumuş cildi yumuşatarak pürüzsüz bir görünüm kazanmasını da sağlamaktadır. Gözeneklerin açılmasını ve cildin canlanmasını sağlamaktadır. Unisex bir üründür.

  Nocicept terleme karşıtı krem; özellikle de aşırı terleme sorunu olanlar için mucize bir üründür. Çünkü aynı görevi gören diğer terleme karşıtı ürünlerden farkı alüminyum içermemesidir. Hassas formülü ile ciltte herhangi bir tahrişe neden olmamaktadır. Etkili sonucu almak için terleyen bölgelere gece uygulanmalıdır. Unisex bir üründür.
Nocicept kaşıntı kremi; özellikle kuru ciltlerde meydana gelen cildin kurumasıyla oluşan kaşıntı, kızarıklık gibi sorunların çözümü için üretilmiştir. Cildin ihtiyacı olan nemi sağlayarak cildin tahriş olmasını engellerken, canlı ve pürüzsüz bir görünüm kazanmasını da sağlamaktadır. Aynı zamanda güneş sonrasında oluşan kuruluklar için de kullanılabilmektedir. Nocicept güneş kremi; güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına ve onların etkilerine karşı cilde etkili koruma sağlamaktadır. Tüm cilt tiplerine uygundur. Aşırı hassas ciltlilerin ve çocukların kullanımı için de uygundur.

  Nocicept güneş sonrası kremi; güneşlenmeyle yorulan ve zararlı ışınlara maruz kalan cildi korumak ve rahatlatmak için geliştirilmiştir. Güneşin zararlı ışınlarının neden olduğu kuruluk, kızarıklık, yanma gibi durumları iyileştirerek cilde tazelik ve parlaklık kazandırmaktadır. Cildin sağlıklı bir bronzlaşmasına yardım etmektedir. Dermatolojik testlerden geçmiş ve onaylanmıştır. Nocicept hassas vücut şampuanı; cildi derinlemesine temizlerken aynı zamanda cildi kurutmadan ihtiyacı olan nem dengesini de sağlamaktadır. Cildin sebum dengesinin sağlanmasına yardımcı olurken temizlenen cilde ferahlık hissi de vermektedir. Nocicept şampuan ve losyon; saçın kökten uca temizlenmesini sağlarken olası yıpranma ve hassasiyete karşı da koruma sağlamaktadır. Saçın sağlıklı, yumuşak ve parlak olmasını da sağlamaktadır.

  Nocicept yüz ve el likit sabun; cildin kirden arındırılmasını, temizlenmesini, tıkanan gözeneklerin açılarak kirden arındırılmasını sağlamaktadır. Tüm cilt tipleri için kullanıma uygundur.
Nocicept sensitive skin extra- vanishing cream; özellikle yüz ve hassas bölgelerde kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Cilde uygulanan epilasyondan sonra ya da erkeklerde tıraş sonrasında tahriş olan cildin iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Peeling ve lazer işlemlerinden sonra da rahatlıkla kullanılabilmektedir. Cildi yumuşatarak beslemektedir. Günde 2 – 3 kez kullanıma uygundur.

Nocicept kuru ciltler için; kuru ve çok kuru ciltlerin nem oranını dengelerken aynı zamanda cilt kuruluklarını yumuşatırken iyileştirmektedir. Cilde ihtiyacı olan bakım ve korumayı sağlamaktadır.   

  Nocicept normal ve karma ciltler için; tüm cilt tipleri için uygun olan bakım kremi içeriğinde az miktarda yağ bulundurmaktadır. Cildin ihtiyacı olan bakımı sunması yanında epilasyon sonrasında ciltte oluşan hassaslığı gidermede ve cildi iyileştirmede de yardımcı olmaktadır.

Yorumlar

  1. Güzel ürünlere benziyor.Vücut şampuanını merak ettim;)

    YanıtlaSil
  2. markayı ilk kez duydum :) teşekkürler bahsettiğin için..

    YanıtlaSil
  3. bu markayı ilk defa duyuyorum teşekkürler, göz atacağım.....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Balköpüğü mağazası doğal ürünler

Clinique alışverişim

Çekiliş Zamanı (kapandı)